الک کردن و قلوه گیری برنج

الک کردن و قلوه گیری برنج

الک کردن و قلوه گیری برنج

الک برنج در دو طبقه است طبقه بالا که خود شامل ۳ طبقه است و کار آن جدا سازی دانه‌های شکسته از دانه‌های سالم است. دانه‌های شکسته در ۳ دسته بندی مختلف بر اساس سایز از هم جدا می‌شوند. این سه دسته شامل نیم دانه درشت یا لاشه نیم دانه متوسط و نیم دانه ریز یا دان مرغی. طبقه پایین الک قلوه گیر نام دارد.

قلوه به دانه‌های چاقی گفته می‌شود که گاهی در برنج این دانه‌ها یافت می‌شود. این دانه‌ها هنگام پخت سفت شده و باعث چسبندگی برنج می‌شود که باعث ایجاد حس نامطلوبی هنگام سرو می‌شود.

الک کردن و قلوه گیری برنج

🔴گروه کارخانجات تولید و بسته بندی برنج همتی🔴
.
🍚#فروش_مستقیم بی واسطه، عمده و جزئی برنج در تهران بصورت #آنلاین و #حضوری 🍚
.

🏤کارخانه :رشت ، کیلومتر ۵ جاده انزلی
تلفن : ۰۱۳۳۴۴۹۱۰۴۰
🏢پخش:تهران، کیلومتر۱۲ جاده دماوند
تلفن: ۰۲۱۷۷۳۳۹۰۲۲

الک کردن و قلوه گیری برنج

الک کردن و قلوه گیری برنج

دیدگاه‌ها 0

*
*

×

گروه پشتیبانی

×