برنج سفره به سبک ایرانی

برنج سفره به سبک ایرانی

برنج
برنج سفره ایرانی

تهیه چلو برنج ایرانی نمادین شامل یک روش پخت و پز قدیمی است که طعمی فراموش نشدنی ایجاد می کند. این سازگاری شامل برنج باسماتی و روغن هسته انگور است و به جای زعفران از زردچوبه استفاده می شود.

وعده های غذایی : 6 وعده:
½ فنجان (100 گرم)
زمان آماده سازی : 35 دقیقه
زمان پخت : 1 ساعت و 20 دقیقه

عناصر

  • 1 ½ فنجان برنج سفره
  • 2 قاشق غذاخوری نمک تقسیم شده
  • ¼ فنجان (60 میلی لیتر) روغن هسته انگور
  • ½ قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده

دستورالعمل ها

  1. برنج را در یک صافی مشبک بریزید و به مدت 30 ثانیه زیر آب خنک بشویید.
  2. در یک کاسه شیشه ای بزرگ، 2 فنجان آب با دمای اتاق را با 2 قاشق چایخوری نمک هم بزنید.
  3. برنج را اضافه کنید و 30 دقیقه خیس کنید.
  4. برنج را صاف کرده و کنار بگذارید.
  5. در یک قابلمه بزرگ نچسب یا سرامیکی، 3 فنجان آب را بجوشانید.
  6. 1 قاشق غذاخوری به اضافه 1 قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا حل شود.
  7. برنج خیس شده را اضافه کنید و به مدت 8 دقیقه بدون درب بپزید.
  8. برنج باید سفت باشد اما ترد نباشد.
  9. از روی حرارت بردارید، برنج را صاف کرده و با آب خنک بشویید.
  10. برنج را در یک کاسه بزرگ بریزید و 1 فنجان یخ به آن اضافه کنید تا خنک شود و مدام هم بزنید تا یخ ذوب شود.
  11. با آب خنک بشویید و صاف کنید.
  12. قابلمه را با حرارت زیاد به اجاق برگردانید. روغن را اضافه کنید، مطمئن شوید که تمام کف
    قابلمه را بپوشاند.
  13. زردچوبه را روی روغن بپاشید و شروع به اضافه کردن برنج در یک لایه یکنواخت کنید.
  14. هنگامی که برنج به یک لایه نیم اینچی رسید، با باقی مانده برنج، یک تپه در مرکز قابلمه ایجاد کنید.
  15. با استفاده از دسته قاشق چوبی، سوراخ هایی در سرتاسر تپه ایجاد کنید تا هوا از آن خارج شود.
  16. درب قابلمه را با حوله آشپزخانه بپوشانید و گوشه های حوله را دور درب آن را با کش ببندید تا آتش نگیرد.
  17. اجازه دهید برنج 10 دقیقه با حرارت متوسط ​​بپزد، سپس حرارت را کم کنید و 60 دقیقه دیگر بپزید.
  18. قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید برنج 5 دقیقه بدون درب بماند.
  19. برنج سفید را با قاشق از روی آن بریزید و کنار بگذارید.
  20. با استفاده از دستکش فر، یک بشقاب را روی قابلمه برگردانید و قابلمه را وارونه کنید، اجازه دهید برنج پایینی (به طور سنتی به نام تادیگ ) روی بشقاب بیفتد.
  21. اگر تادیگ یک تکه نیفتاد، با قاشق برنج اضافی را از ته دیگ جدا کنید.
  22. تادیگ را روی برنج سفید پخته سرو کنید.

تغذیه در هر وعده : 209 کالری، 7 گرم چربی کل، 1 گرم چربی اشباع،
0 میلی گرم کلسترول، 207 میلی گرم سدیم، 35 گرم کربوهیدرات، 1 گرم فیبر، 0 گرم شکر، 3 گرم پروتئین، 39 میلی گرم پتاسیم، 43 میلی گرم فسفر

نکته : آنالیز جذب 10 درصد نمک را فرض می کند

دیدگاه‌ها 0

*
*

×

گروه پشتیبانی

×