برنج هاشمی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

برنج هاشمی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

برنج هاشمی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

برنج هاشمی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

برنج هاشمی چه خواصی دارد؟

برنج هاشمی مانند دیگر برنج ها خواص فراوانی دارد اما به دلیل بالا بودن مواد معدنی و ویتامین ها باعث شده که نسبت به دیگر برنج ها طرفداران بیشتری پیدا کند. در ادامه چند مورد از خواص آن را ذکر می کنیم:

 

درمان یبوست

برنج هاشمی دارای فیبر مناسبی است که با مقداری نوشیدن آب می توانید به بهبود مشکل یبوست خود کمک کنید.

 

کمک به سلامت کلیه ها

به دلیل ویژگی دیورتیک (Diuretic) برنج، ادرار افراد افزایش می یابد و اسید اوریک ( uric acid) را دفع می شود.

 

جلوگیری کم خونی

آهن موجود در برنج موجب تشکیل بیشتر هموگلوبین خون می شود از کم خونی جلوگیری می کند.

 

کمک به متابولیسم بدن

برنج هاشمی به دلیل وجود عناصر مفیدی مانند ویتامین D ، فیبر، کلسیم، آهن و… همیشه به فعالیت های سلول های بدن کمک می کند و مواد معدنی مورد نیاز بدن را تامین می کند.

 

بهبود فعالیت سلول های عصبی

ویتامین B موجود در برنج هاشمی موجب تشکیل عناصر سلول های عصبی می شود و در نتیجه تمام فعالیت های بدن را بهبود می بخشد.

 

کاهش فشار خون

سدیم (Na) بالا باعث می شود فشار خون بالا برود. در برنج هاشمی سطح سدیم پایین است و کمتر باعث انقباض رگ ها می شود. در نتیجه با مصرف این برنج احتمال سکته قلبی و مغزی کاهش می یابد.

 

قیمت برنج هاشمی

به دلیل این که برنج هاشمی ، جزو برنج های اعلا به حساب می آید، قیمت بالاتری نسبت به برنج های دیگر دارد. وقتی در مغازه برنج فروشی هستید، بدانید که اگر تقاضای برنج هاشمی داشته باشید، با یکی از گران ترین برنج های ایرانی سر و کار خواهید داشت.

البته در پخت ، برنج هاشمی جبران این موضوع را خواهد داشت؛ آن هم وقتی که عطر و بوی آن ، در خانه و کوچه پیچید و به خانه همسایه هم رسید ! برعکس برنج های خارجی که انگار هورمون به خودشان تزریق کرده اند: فقط قد می کشند و بو ندارند

 

انواع برنج هاشمی

به طور کلی برنج هاشمی دو نوع دارد: برنج هاشمی دسته سرد و برنج هاشمی دسته گرممنظور از سرد بودن برنج هاشمی،سرد بودن در طبع و مزاج نیست. بلکه منظور آن است که نوع سرد برنج هاشمی، یک هفته تا 10 روز دیرتر از نوع گرم آن می رسد و قابل برداشت است. به گفته آقای یوسف هاشمی (کاشف برنج هاشمی)، نوع سرد برنج هاشمی بهتر از نوع گرم آن است.

دسته بندی دیگری از برنج هاشمی وجود دارد که به نحوه تولید و استخراج در کارخانه ها بر میگرد که شامل:

 

برنج عطری هاشمی

این برنج به صورت کلی در کارخانه ها پوست گیری می‌شود و برنج سفید تولید شده از این حالت برنج عطری هاشمی نام دارد.

 

برنج قهوه‌ای هاشمی

در این حالت برنج هاشمی را قبل از پوست گیری حرارت می‌دهند و مواد مقوی در پوسته شلتوک برنج به مغز آن تزریق می‌شود و برنج رنگ قهوه‌ای به خود می‌گیرد. در واقع پوسته برنج از آن جدا نمی شود.

 

برنج دودی هاشمی

در این حالت برنج هاشمی را با شیوه دودی کردن تولید می‌کنند و در این حالت به آن برنج دودی هاشمی می‌گویند.

 

دیدگاه‌ها 0

*
*