برنج هاشمی

برنج هاشمی

برنج هاشمی

برنج هاشمی

برنج هاشمی یکی از انواع برنج ایرانی است که نخستین بار در استان گیلان توسط آقای یوسف هاشمی‌زاده شناسایی گردید.

این برنج اکنون در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان کشت می‌شود و به خاطر عطر و طعم عالی‌اش شناخته شده است. کیفیت پخت فوق‌العاده این برنج یکی از ویژگی‌های بارز آن است. برنج هاشمی بیشتر مناسب افرادی است که به عطر و طعم برنج اهمیت می‌دهند و محدودیت مالی ندارند.

این برنج به عنوان پرکشت‌ترین نوع در مازندران و گیلان شناخته می‌شود. برنج هاشمی به دو نوع سرد و گرم تقسیم می‌شود. به خاطر عطر استثنایی و کیفیت پخت آن، طرفداران زیادی هم در میان ایرانی‌ها و هم در بین غیرایرانی‌ها دارد.

دانه‌های منظم و بلند این برنج و پخت آسان آن، موجب افزایش تقاضا برای خرید آن هر ساله شده است.

این برنج به عنوان بهترین برنج عطری ایرانی معرفی می‌شود و به دلیل مقاومتش در برابر آفات و استفاده کم از سموم شیمیایی به عنوان محصولی سالم و ارگانیک شناخته می‌شود.

دیدگاه‌ها 0

*
*