برنج طارم یکی از انواع برنج ایرانی

برنج طارم یکی از انواع برنج ایرانی

برنج طارم یکی از انواع برنج ایرانی

برنج طارم یکی از انواع برنج ایرانی

برنج طارم یکی دیگر از برنج‌های باکیفیت ایرانی است که در فهرست بهترین‌ها قرار دارد. این برنج نیز یک نوع کاملاً ایرانی بوده و برای نخستین بار در منطقه طارم زنجان کشت شده است.

این برنج دارای عطر و طعم بالایی است و به ویژه برای افرادی که به دنبال برنج معطر هستند، مناسب می‌باشد.

بیشترین کشت این برنج در استان مازندران انجام می‌شود که به دلیل موقعیت جغرافیایی و آب و هوای مناسب، بهترین گزینه برای کشت برنج طارم به شمار می‌آید.

خواص بالای برنج طارم یکی از دلایل افزایش محبوبیت آن در میان مصرف‌کنندگان است.

برنج طارم هاشمی نسبت به طارم عطری دارای دانه‌های درشت‌تری است و در پخت نیز عملکرد بهتری دارد و بیشتر قد می‌کشد.

البته تنها تفاوت این دو نوع، عطر کمتر برنج طارم هاشمی است که نمی‌توان آن را به عنوان یک ضعف در نظر گرفت.

دیدگاه‌ها 0

*
*